Kluriga frågespel

Att köra frågespel är den perfekta aktiviteten för allt från ensamma tisdagskvällar, familjemiddagar och möhippor till kalas och företagstillställningar. Alla åldrar kan njuta av den underhållande spelkategorin ”frågespel” oavsett hur allmänbildad man är eller vilka intressen man har!

Som vi beskriver på vår första sida så älskar vi allt som har med klurigheter att göra. Därför har vi samlat våra favoritfrågespel som inte bara är extremt roliga, utan även väldigt kluriga!

Det borde man ju veta

Om det är någonting vi kan garantera när det gäller detta spel så är det att du kommer tänka ”Det borde man ju veta!” flera gånger under spelets gång. Trots att man kanske borde ha svaren, så är det inte alltid man har det. I det här spelet är reglerna något utöver det vanliga. I vanliga fall får man poäng vid rätt svar – så är inte fallet i ”Det borde man ju veta”. Här finns inte några pluspoäng, utan det är den som har minst minuspoäng som är vinnaren i slutet av spelet.

Krossa föräldrarna

Det är inte ofta man drar fördel av att vara liten och ung, men i detta spel är det de gamla som kommer bli de givna förlorarna. Till skillnad från många andra frågespel så är detta spel och dess frågor riktade till den yngre generationen. Här är det barnens favoritområden som diskuteras och frågorna kan gälla allt ifrån mobilspel och klädmärken till populära artister och slangord.

Detta spel går helt enkelt ut på att krossa föräldrarna! För barnen är frågorna lätta, men i de vuxnas värld så är det utan tvekan ett klurigt spel.

Röda tråden världen

Fråge- och familjespelet ”Röda tråden världen” är en riktig höjdare inom frågesportsvärlden. Att detta spel är unikt märker man redan vid första regeln, nämligen att den som har mest rött på sig får börja spelet. Spelet går sedan ut på att alla spelare ska lista ut vilket land, vilken stad eller vilken plats som är efterfrågad. Man blir även tilldelad olika många ledtrådar för att kunna lösa frågorna.

Det här spelet är perfekt att ha med sig på resan! Det lär ut om både kända och mindre kända platser. Att vinna på detta spel kan anses vara svårt då en del frågor är riktigt kluriga. Om allmänbildningen inte finns där än, så oroa dig inte – för som man brukar säga: övning ger färdighet!

MIG – Frågespelet du tar med dig

Sällskapsspel och fysiska spel i all ära, men ibland vill man ingenting annat än att spela i sin ensamhet. Att kunna ta med sig spel för bussresor, långa köer och långtråkiga söndagar är den perfekta underhållningen! Genom spelet MIG, som du enkelt laddar ner på AppStore eller Google Store, kan du ta del av över 700 olika frågor.

MIG är ett välkänt frågespel som klassas som Sveriges mest sålda frågespel, när det gäller appar! Att det här kluriga spelet är en riktig succé är ingen tillfällighet. Med roliga frågor, en nyskapande design och möjlighet att spela upp till 6 personer, så är detta frågespel en riktig tiopoängare!

Comments are closed.